Hva er Neuro-Training?

Hva er Neuro-Training og Kinesiologi?

For å finne frem til det riktige for deg, bruker vi muskelrespons test som vårt verktøy.

Hos en Neuro-Trainer ligger du fullt påkledd på en behandlingsbenk, eller sitter i en stol.

Neuro-Traineren bruker en muskel, gjerne en i armen, for å registrere ulike responser. Dette er et fantastisk verktøy for å kommunisere med personen på et ikke verbalt plan.


Muskler har forbindelse med organer og systemer i kroppen, ved vår kommunikasjon får vi tilbakemelding om det er noe som ikke fungerer optimalt for deg. Via muskeltesting får vi også tilbakemelding fra underbevisstheten som er den som styrer mesteparten av kroppens funksjoner, uten vår bevisste innblanding. . Det er nettopp derfor vi med vårt fag kan gi en unik behandling for DEG.


Vi trener nervesystemet til å velge bedre løsninger for DEG!


Vi bruker ulike måter teste muskler på, en lett test (lett trykk), vil gi oss en nevroligisk tilbakemelding, mens noen ganger må vi sjekke den fysiologiske tilbakemeldingen og vil da bruke et fastere trykk når vi tester muskler.

For en bredere tilbakemelding fra klienten er det viktig at vi bruker begge disse måtene å teste muskler på under en konsultasjon.

For varige endringer er det også viktig å finne hvilken sammenheng et symptom/problem oppstod i. Konteksten.


Det kan være som støtte til å finne ut av valg og mål i livet. 

"Muskelrespons-test har gjantatte ganger demonstrert betydelig nøyaktighet"

Konklusjon av

Anne M. Jensen1,2*, Richard J. Stevens1,2 and Amanda J. Burls3

Dr. Anne M. Jensen er en av få kvinnelige forskere ved Oxford University. Hun er også en av de svært få som forsker på "alternativ medisin". Hun ønsket å forske på muskelrespons test, for å vurdere hvor mye man kan stole på responsen. 


Hun opplevde skepsis blant sine kollegaer, men endte opp med tydelig konklusjon på tilliten man kan vise vårt verktøy. 


Les mer om Dr. Anne M. Jensen

Opprinnelse

Kinesiologi - læren om bevegelse


På 1960-tallet var det en gjeng kiropraktorer som fant ut at de ikke oppnådde ønsket resultat og at flere tingen i kroppen hang sammen. Et ledd var koblet sammen med både muskler, lymfesystem, sirkulasjonsystem, følelser osv. Nå de begynte å anvende denne nye oppdagelsen var resultatene revolusjonerende.


Det finnes store navn som Dr. John F. Thie, Dr. George Goodhart, Daniel Whiteside. Kunnekskapen ble spredd og videre utviklet ettersom nye oppdagelser ble gjort. Et av tidenes største navn innen faget er Andrew Verity.


Neuro-Training er utviklet av Andrew Verity fra Australia.

Andrew har mer enn 40 års erfaring innen mange ulike modaliteter innen alternativ helse. Han har på en fantastisk måte integrert alle de ulike modalitetene inn i Neuro-Training, noe som gir oss en enorm bredde i hva vi kan tilby klientene.

Han knytter sammen gammel østlig filosofi med nyere vitenskap, feks innen hjerneforskning.

For å finne frem til det riktige for deg, bruker vi muskeltesting som vårt verktøy.


Med Neuro-Training vil vi finne den beste løsningen for deg og den beste teknikken for at kroppen skal kunne gjenopprette sin naturlige evne til restitusjon - evnen til å komme seg.